You are not logged in.

Azathor

Community Manager

• "Azathor" started this thread

Occupation: CoMa

• Send private message

1

Tuesday, July 12th 2011, 10:18am

Uuendus v1.4.0 – Magus Hermeticus + puhkuseboonus

Tervist, gladiaatorid!

Täna saime me sõnumi, et linnas on võimalik kohata uut „kaupmeest“. Kuulujuttude järgi on tema tiitliks Magus Hermeticus. Tema poodi ümbritseb kummaline ja salapärane aura. Ajendatuna uudishimust kõnnime me ukse poole, mille kõrvalt avastame sildi:
“ Tervist, noor gladiaator. Mina võin muuta sinu maagilised esemed veel võimsamateks, rohelised sinisteks, sinised lilladeks. Imelise lilla eseme jaoks pead aga olema jõudnud tasemele 30. Millised esemed, küsid sa? Kõik esemed, mida saad selga panna. Ei rohkem ega vähem. Et protsessiga alustada, lohista ese minu töötoa vasakusse aknasse. Ese ilmub paremasse aknasse, näidates sulle, milline see näeks välja pärast edukat arendamist. Kui sulle meeldib taoline tulemus, saad määrata oma õnnestumisvõimaluse (protsentides), määrates, kui palju kulda või kui palju rubiine sa soovid selle katse peale kulutada.”

Magus Hermeticused peatuvad kõigis riikides, pakkumised on samad:

“Mina võin täiustada su esemete kvaliteeti. Kuid ole ettevaatlik: esemete edukas arendamine sõltub sellest, kui palju kulda ja rubiine soovid kulutada. Kui arendamine ebaõnnestub, lähevad sinu kuld ja rubiinid kaotsi! Sinu ese aga ei kao, vaid sa saad selle tagasi vana kvaliteediga.”

Kaks viimast vihjet:
  • Hingesugulusega esemed jäävad pärast täiustamist edasi hingesugulusega, hingesuguluseta esemed jäävad hingesuguluseta.
  • Kui arendate rohelise eseme siniseks, saate järgmisel katsel püüda selle eseme lillaks täiustada.

Muud uudised, lisaks Magus Hermeticusele: puhkuseboonus võeti mängust välja. See kiirendas liialt uute gladiaatorite tasemete saavutamist, ning seetõttu otsustati see eemaldada.

Et teid saadaks kõikjal õnn ja edu
Teie Gladiatuse meeskond

Amon-Ra

Board Administrator

Occupation: Õpilane/Tõlk/Moderaator

• Send private message

2

Tuesday, July 12th 2011, 3:33pm

Magus loodab oma müügiputka püsti saada homseks, ning pärast inventuuri ka nii keskpäevaks poe avada.

Seega - kõik peavad ootama homseni. (Seda muidugi juhul, kui Magusal õnnestub pood valmis klopsida selleks ajaks)